Gezocht Axis and Allies spelers • Hallo iedereen,

  Zijn hier nog spelers uit Vlaanderen of Nederland die het zien zitten om op regelmatige basis af te spreken voor een gezellige dag een versie te spelen? Het maakt niet uit welke versie. Antwoorden kan naar fredvoets@hotmail.com

  Groetjes,
  Frederik


 • 2020 2019 2018

  Hi Frederik,

  There is a dutch WhatsApp group that is currently hosting 17 local enthousiasts.

  DM me with your number and I’m happy to add you to the group. • Hallo Quirky Turtle,

  Waar organiseren jullie altijd spellen met de Whatsapp groep?


 • 2020 2019

  Hi,

  I am also looking for enthusiastic players. I live in Amsterdam. I haven’t played for awhile, but loved it in the past.

  Cheers,
  Enno


 • 2020 2019 2018

  Hi all,

  The group has grown quite quickly over the past few weeks. We have people from all over the Netherlands, so finding people in your general area should be easy. Every once in a while we try to organise a bigger event where we have multiple tables.
  Next session will be June 29th in Lelystad. • @Enno ik kom ook uit Amsterdam. Overamstel.

  Tjeerd van Zweeden


 • 2020 2019

  Hi Tjeerd,
  Dat is dichtbij! Ik woon in Amsterdam Oost, vlakbij het Muiderpoort station.

  Ik ben wel weer in voor een potje. Speel je ook met TripleA? Ik heb het liefst de play-by-email mode, omdat het lastig is om veel uren vrij te maken met een jong zoontje.

  Groeten,
  Enno • @Enno hoi Enno, ik ken triple-A niet en zetten emailen lijkt me op een potje dat weken duurt, of heb ik het mis? Maar er is vast wel een mouw aan te passen. Ik heb misschien al 12 jaar niet gespeeld en heb a&a nu ik in lockdown zit weer gevonden bij het opruimen van de kast.


 • 2020 2019

  @MayorWoody Hey Tjeerd. Gemiddeld duurt een pot ongeveer 2 weken. Het is ook mogelijk een paar uur online te spelen en dan op een ander moment weer verder te gaan. Ik raad je aan eens te kijken naar TripleA op
  https://triplea-game.org/download/

  Het opsturen van een zet is niet meer dan een klik op de knop, en de savegame kan heel makkelijk weer vanuit een email geopent worden. Daarnaast is het opzetten en het spelen van een beurt uiteraard heel snel, omdat het op de computer goed wordt bijgehouden allemaal.

  Maar het is niet voor iedereen. Voor mij zijn live-games echter heel moeilijk, zelfs zonder het Corona virus.

  Laat me weten als je het een keer wilt proberen. Welke versies heb je gespeeld? Nu ik met Global begonnen ben sinds een jaar, vind ik dat ook verreweg de beste versie. • @Enno hoi man, sorry voor de lange pauze.

  Ik ken eigenlijk alleen classic. Triple A heb ik bekeken maar dat is niks voor mij. Een beetje tempo in het spel houd ik wel van. En het echte werk, niet online.

  Is Memoir44 niks voor jou? Korte potjes. Ik ben er weg van!

  Tjeerd


 • 2020 2019

  @MayorWoody Hey Tjeerd. Ik vind het juist wel fijn om wat langer over de beurten te doen en de ondersteuning van de computer, vandaar mijn voorkeur voor async online spelen. Ik kan je ook Axis & Allies Online (op Steam) aanraden; veel potjes worden heel snel gespeeld. • Woon in Duitsland aan de grens met NL. • Hoi, ik woon in Herveld (bij Arnhem/Nijmegen) en speel/heb alle edities van A&A. Het zou leuk zijn hier andere spelers te ontmoeten.
  Groet, David


Log in to reply
 

Suggested Topics

I Will Never Grow Up Games
Axis & Allies Boardgaming Custom Painted Miniatures
Dean's Army Guys

40
Online

14.8k
Users

35.4k
Topics

1.4m
Posts